Dagen i dag

Dagen i dag har vært travel, noe jeg faktisk liker. Det startet med at jeg ryddet hjemme, etter en lang kveld i går. Så tok jeg turen for å besøke en syk venn.

BOpEA9mDdLz

Etter det dro jeg til byen og til min favorittbutikk Victorias secret. Der finner jeg alltid noe jeg liker.

Etter det igjen, dro jeg og min venninna Zainab for å besøke en annen venninne. Mens vi satt der ble vi sultne og bestemte oss derfor for å gå ut og spise. På veien fant jeg drømmemannen:

BOqHXT0j63b

Vi tok deretter en kjøretur… og hva er en kjøretur uten musikk?

BOqHwwjjnrj
 
BOqJelCDRsU
 
 
Hva har dere gjort i dag?

Dagens look

Hei på dere!

Tidligere i år ble jeg sponset av Hijab hus Norge med denne hijaben, og i forrige uke ble jeg sponset med denne genseren. I dag kjører jeg en look uten mye sminke. 

Blir Merete Hodne og hennes følgere fornøyde nå eller vil de finne en annen ting å klage på? Haha

Hva synes dere om looken?

 

 

 

Dark blue

Hva synes dere om denne stilen? Hijaben er mørkeblå og svart. Fikk den av min bestevennninne til jul, så vet ikke hvor den er fra, men vet at Hijabhuset har slike. Jeg personlig har en i rosa og beige og en i lyseblå og gull.

 

Tilbake fra en liten båttur

Hei blogglesere! 

Hva har dere gjort i romjula?

I helgen var jeg og Janet på båttur til Kiel med Colorline. Alt var supert egentlig, ja selv de mange og høye bølgene som var. Heldigvis var vi godt forberedt, og reisetabletter er alltid et must å ha med når man vet man er sjøsyk.

Legger ved noen få bilder fra opplevelsene og lager et eget innlegg senere om klærne og sminken 🙂 :

 

Jula vår

Heisann.

Hvordan var julefeiringen deres i går? Vår gikk kjempe fint og vi feiret hjemme hos meg med Janets kusiner. Vi fikk maaaange fine gaver og jeg vil med dette rette en takk til Nora, Najwan, Ingrid, Unni, Kristin, Soma, Kjære mamma redaksjonen og alle andre som tenkte på oss denne jula.  Min største gave i år kom fra selveste julenissen, og den var så uforventet og så fin, men litt hemmelig, så jeg får ikke delt den med dere. 

Her er noen bilder fra i går

 

Julelooken

Hei og hå!

Blir et kort innlegg i dag, kun med dagens look. 

God jul!

 

Riktig god jul

Jeg vil med dette ønske alle dere en riktig god jul!

Uansett om dere feirer eller ikke så håper jeg at dere bruker de kommende dagene på familie og venner som dere er glade i.

Livet er fullt av situasjoner som kan medføre at man mister folk man setter pris på, så bruk tiden deres godt sammen, gjør noe koselig og bare legg alle hverdagsproblemer til side og nyt noen fredfulle dager ilag.

 

Rosa??? Jeg?

Ok, innrømmer det. Jeg er LITT over gjennomsnittet glad i rosa… I dag er jeg rosa på jobb…. 

30 års dagen min var også rosa. Alle gjestene fikk beskjed om å komme med rosa klær, det var rosa pynt og rosa kake… Her er bilder av kaken:

 

Hvilken farge liker du?